Fridas Blomster

Fridas Blomster driver en snittblomsodling på Brämhults Gård strax utanför Borås och skapar blomster för alla livets tillfällen och högtider både till företag och privatpersoner i Västsverige. Vi arbetar uteslutande med växtmaterial i säsong, hållbart och giftfritt odlade från frö i vår egen odling eller från det vilda. Ibland kompletterar vi från vänner i vårt lokala odlingsnätverk, så att vi kan erbjuda er de vackraste och mest naturliga blommorna med ett så litet klimatavtryck som möjligt.

Vi strävar efter att arbeta cirkulärt och så hållbart som möjligt, där vi återbrukar i alla led. Med omtanke och noggrannhet väljer vi förpackningsmaterial och leverantörer, håller transporter till ett minimum.

Vår vision är att förändra sättet vi konsumerar blommor idag och att inspirera till att se det vackra i hållbara arrangemang. Vi arbetar i säsong med det material som våra lokala förhållanden och natur erbjuder, vi skapar efter hållbara floristiska metoder med plastfri stickmassa, vårt floristiska material återbrukas/återvinns eller komposteras i vår odling.

Vi skapar även hållbara floristiska arrangemang och installationer för alla slags event, publik och privat interiör, styling och set designs. Workshops och föreläsningar för barn och vuxna, privat eller för företag är något vi också gör, ta gärna kontakt så berättar vi mer. Vi samarbetar gärna med kreatörer och aktörer som arbetar efter samma principer, tillsammans kan vi skapa positiv förändring!