Växtlunda blommor

Välkommen till Växtlunda Blommor; en KRAV-certifierad snittblomsodling 1,5 mil söder om Falkenberg, 2,5 km från havet!

På 500 m2 samsas breda gångar och sittplatser med flera hundra olika sorters blommor odlade efter säsong. Det börjar med tulpaner på våren och fortsätter på sommaren med allt från solros, dahlia och zinnia till blodtopp, gräs och eternell!

Under säsong finns även ett café som serverar hembakat fika och en gårdsbutik där det bl a finns ägg och nyskördade KRAV-certifierade grönsaker och hallon, allt producerat på gården!

Växtlunda Blommor är främst en blomsterodling för självplock, men säljer även till florister och butiker som uppskattar sällsynta, exklusiva sorter och vill skapa buketter och arrangemang utefter säsongens utbud. Försäljning sker även till restauranger som vill arbeta med KRAV-certifierade ätbara blommor.
Emellanåt erbjuds det workshops, och är det så att du har en idé om en workshop där du vill använda blommorna i odlingen är du välkommen att höra av dig. Här finns vackra miljöer och stora möjligheter!
Möjlighet finns även för små sällskap inom äldreomsorgen så som dagverksamhet och träffpunkter att besöka blomsterodlingen efter överenskommelse. Hör gärna av er så hittar vi en dag och tid som passar!

Självplock
Försäljning till florist, butik och restaurang
Workshops
Café
Gårdsbutik

Följ @vaxtlundablommor på Instagram och Facebook för uppdateringar om öppettider, sortiment, tips och rapporter från odlingen!

Välkommen!
/Ylva Rudling