Bukett i säsong

Välkommen på en kreativ kväll på en vacker plats, ett stenkast från Röstånga by. Vid Röstånga mölla bor Suzanne Linge precis intill forsande vatten och bokskogsklädda bergåsar.
 På gården finns bl.a. hästar, hund, katter och påfåglar. I det rymliga Orangeriet serverar vi fika och så får du lära dig att göra en bukett med lyxiga närodlade blommor. Buketten får du såklart med dig hem och den håller sig fin också över helgen.
Under kvällen binder du din unika bukett med säsongens vackraste blommor och blad. Allt material är närodlat och giftfritt och om du vill komplettera med nån kvist eller vild blomma från naturen intill så går det jättebra.
 Du får vägledning och tips om både komposition och teknik av Britta Levin på Hultseröds trädgårdar. Vi kommer låta växtmaterialet leda oss och skapar fritt med fokus på glädje och frihet. Kom och inspireras, njuta av naturen, ljuvliga blommor och skapande i en sagolik miljö.
Det är en lugn aktivitet och du behöver inga förkunskaper. Du som har bundit buketter innan får möjlighet att lära dig nya material och kanske nya tankesätt kring hantverket.
 Kom som du är, vi håller till inne i det ljusa och rymliga Orangeriet som är väderskyddat mot blåst och regn. Vi ses! Suzanne och Britta

Det här lär du dig

  • Blomsterdesign
  • Bukettbinderi
  • färg, form, komposition

Det här ingår
Allt material – närodlade blommor odlade utan naturfrämmande bekämpningsmedel och utan konstgödsel. Vägledning- Britta visar tips och tricks kring design av buketten plus själva spiraltekniken. Fika

Bokning och mer info via e-post Britta@isasong.com eller info@naturligtvisrostangamolla.com