Belinda Wigerfelt AB

Jag heter Belinda Wigerfelt och är snittblomsodlare & florist i Billesholm. Sedan 2021 har jag byggt upp en småskalig odling med blommor på friland som växer i säsong. Säsongen sträcker sig från mitten av april till och med oktober. Det börjar med narcisser och tulpaner och slutar med dahlior och krysantemum. Jag odlar med stor omsorg för vår miljö, helt utan gifter och konstgödsel.

Florister, privatpersoner, företag och butiker är välkomna att beställa blommor, buketter och blomsterarrangemang från mig. Jag skapar även blommor för bröllop och begravningar.

Under säsongen kan man besöka min odling och blomsterateljé som ligger i den anrika Folkets Park i Billesholm. Här kan man köpa buketter och blomsterrelaterade produkter och ute på odlingen, precis bredvid parken, erbjuder jag självplock av snittblommor under högsäsong. Aktuella öppettider finns på min hemsida eller fb/instagram.

Jag arrangerar även workshops och evenemang i blomsterbinderi och blomsterodling för både privatpersoner och företag. Kontakta mig om du är intresserad av ett företagsevent eller exempelvis en möhippa.

07 Apr

Odla snittblommor

Belinda Wigerfelt AB

Odla din egna snittblommor från frö. Vi går igenom steg för steg hur man sår,…

05 May

Bukett i grenkonstruktion

Belinda Wigerfelt AB

Bind en bukett med vårblommor i en grenkonstruktion. Vi plockar av det som blommar på…

12 May

Tulpanbukett deluxe

Belinda Wigerfelt AB

Bind en stor, lyxig bukett med frilandsodlade tulpaner från min odling. Jag berättar först om…