Belinda Wigerfelt AB

Jag heter Belinda Wigerfelt och är blomsterodlare & florist i Billesholm, Skåne. Jag vill erbjuda alla lokalbor och företag i regionen möjlighet att köpa och uppleva närodlade, giftfria snittblommor i säsong genom:

Buketter & blomsterarrangemang: Privatpersoner, företag och butiker kan beställa buketter, buntar och blomsterarrangemang av mig. Du kan också besöka min blomsterateljé i Folkets Park Billesholm och köpa blommor av mig på plats under odlingssäsongen.

Blomsterodling & självplock: Jag odlar egna snittblommor, giftfritt på friland. Min blomsterodling ligger precis bredvid Folkets Park. Du kan besöka min odling med självplock av blommor under högsäsongen.

Events & workshops: Jag erbjuder stora och små evenemang i blomsterbinderi, kransbinderi, blomstersmycken och blomsterodling, både till privatpersoner och företag. Hör bara av dig om du vill ha ett event för företaget eller t ex ordna en möhippa.

Om mig: Att arbeta med snittblommor ger mig möjlighet att vara kreativ och skapa något vackert som kan glädja andra. Genom att odla blommorna själv kan jag bidra till en mer hållbar framtid för oss alla samt en levande landsbygd.