Björktorps Gröna

Vi som driver Björktorps Gröna heter Helene och Tobias. Vi bor här på Haverland Björktorp med våra två barn och två katter. Helene är i grunden florist som även jobbat många år inom lantbruk. Senare har hon även utbildat sig inom trädgård och läser just nu till trädgårdsdesigner.

Vi har sen några år varit till en stor del självförsörjande på grönsaker, och har nu tagit steget mot att öka våra odlingar och även vända oss till privatpersoner med våra produkter och tjänster. Eftersom Helene är florist och trädgårdsarbetare så ville vi även utöka med blomsterodling och konsultation. Vi vill erbjuda hållbart odlade grönsaker, blomster och tjänster inom den breda trädgårdsvärlden. Vi odlar allt med hänsyn till vår natur och brukar vår jord på ett reflektivt sätt. Här finns inget bekämpningsmedel eller konstgödsel.

Vi uppskattar verkligen att få driva Björktorps Gröna tillsammans, där våra tankar och ideer sammanfogas till något riktigt bra. Helene är den som håller i odlingen rent teoretiskt och Tobias står mer för den praktiska biten och bakar gärna nåt gott till vårt lite enkla fik. Vårt mål är detsamma, att erbjuda fina, hållbart odlade produkter och givande tjänster där våra kunder känner ett genuint engagemang från oss i alla lägen.