꧁Blomstrande Trädgård꧂

Snittblomsodling med blomsterkiosk i Åkarp.

Hej och välkomna till min Blomstrande Trädgård.

Mitt namn är Anna Condori och jag vill erbjuda er klimatvänliga blommor och arrangemang i säsong.

Det innebär att när ni handlar av mig får ni egenodlade, närodlade och giftfria blommor där alla arrangemang skapas i loppisfynd.

Bra för dig, mig och miljön.

Blomstrande Trädgård är en nystartad och småskalig snittblomsodling på ca 200kvm. Hälften av odlingen sker på min koloni där jag odlar bär, kryddor och blommor.  Men de vackraste och ljuvligaste blommorna odlar jag hemma i min alldeles egna Blomstrande Trädgård.

Först ut på säsongen blommar de tidiga lökarna, så som narcisser, tulpaner, anemoner och ranunklar. Senare fylls buketter och arrangemang med lövkojor, eterneller, sommarflox, solrosor, lejongap, dahlior och annat ljuvligt. Framåt hösten skapar jag med det torkade material som trädgården erbjudit och till jul binds mängder med kransar.

Det går bra att beställa buketter och buntar inför olika tillfällen så som student, bröllop och fester.

Jag har i dagsläget ingen erfarenhet av bröllopsbuketter eller begravning. Men om ni önskar er en enklare variant kan jag hjälpa er med det. Det kommer att finnas bilder på det jag skapar på min hemsida och Instagram.

Till ert företag kan jag tillhandahålla olika lösningar så som bordsdekorationer till er restaurang eller större buketter till receptionen.

Jag erbjuder även blomsterprenumerationer och blomsterleveranser inom valda områden runt mitt närområde både till dig som företag och privatperson.

Mer information om vad som finns i säsong just nu, öppettider m.m kommer ni kunna hitta på min hemsida inom kort. Under tiden hittar ni denna information på min Instagram under inlägget ”Mer info”.

꧁Varmt välkomna till mig꧂