Eva Norling Flowers

Odlingen ligger i Enskede söder om Stockholm, strax utanför city. Jag älskar det vackra, förgängliga och oväntade med blomster, och känslorna de kan framkalla hos oss alla.

Jag är blomsterkreatör och snittblomsodlare som erbjuder blommor till bröllop, sorgbinderi, blomsterarrangemang, blommor på hink, födelsedagsbuketter, buntar och swish & grab och prenumerationer till privatpersoner. Säljer till florister, samt företag för event och design. Är medlem i REKO Stockholm Linje 18.

Alla blommor är odlade med kärlek i min småskalig snittblomsodling på tomten, utan bekämpningsmedel på friland. Säsongen börjar med krispiga tulpaner, följt av ljuvliga ranunklar och anemoner för att sedan övergå till sommarblommor så som astrar, solrosor och zinnior för att sedan avslutas med underbara dahlior. Jag skapar med det som finns tillgängligt för tillfället i odlingarna och av perennerna i trädgården.

Följ mig på Instagram och Facebook så blir du uppdaterad om vad som är i säsong, och var mina blommor finns att köpa. Välkommen med din förfrågan via mail, telefon, Facebook eller Instagram, ser fram emot att höra av dig!