EvelinasGarden

Att få så ett frö, strössla kärlek och omsorg över den lilla plantan, skörda en nyutslagen blomma och sedan med massvis av skaparglädje få göra något personligt och vackert utav den. Det är vad mitt hjärta klappar för. Hållbarhet för såväl människa som natur.

EvelinasGarden drivs utav mig, Evelina. Jag är blomsterodlare, entreprenör och utbildad florist. Bara ett stenkast från det blommande berget Kinnekulle på Västgötaslätten växer mina blommor på friland. Alla odlade från frö, knöl eller lök med en stor dos omsorg. EvelinasGarden erbjuder utöver försäljning av snittblommor och buketter även kursverksamhet och workshops. I min blomsterstudio gör jag olika floristiska uppdrag till både företag och privatpersoner.

Jag har även äran att få arbeta som frilansande bröllopsflorist. Med fingertoppskänsla skräddarsys varje bröllop med färger, former och dofter. Allt efter brudparets specifika önskemål. Av blommor i säsong och naturens vackra material sätter jag guldkant på en av livets största dagar.

Mer info om EvelinasGarden hittar du på min hemsida och sociala medier. Välkommen att höra av dig kring frågor, samarbeten eller förfrågningar.