Garage & Garden

Jag är florist med egen småskalig blomsterodling i Hudiksvall i Hälsingland. Av mig kan ni beställa vackra blomsterdekorationer till både fest och vardag. Du kan även beställa blommor i hink för att skapa egna arrangemang. Jag erbjuder leverans av blommor och kan skräddarsy en blomsterprenumeration efter dina önskemål. Jag älskar att göra verklighet av blomsterdrömmar. Att odla mina snittblommor på ett hållbart sätt är ett medvetet och självklart val. Mina ledord är skönhet, fantasi och hållbarhet.

Jag tar gärna bröllopsuppdrag och kan skapa många olika slags brudbuketter. Vilda svenska sommarblommor i juni, midsommarbuketter med både liljekonvalj, pion och de första luktärtorna, lyxiga augustidahlior i stora generösa fång, färgstarka buketter med solrosor och tomatkvistar mm i september. Jag har även skapat buketter med enbart torkat material till vinterbröllop. Ingenting är omöjlig!

Att få uppdrag att göra blomsterarrangemang till begravning är en stor ära. Även här arbetar jag med blommor och blad i säsong och med hållbar floristik. Arrangemangen får gärna spegla personens liv, i färg, form och uttryck. Jag blandar ofta det odlade med det vilda.

Sommar och höst finns det swish & grab i tillitsbutiken som alltid är öppen. Det finns blommor i buntar, kransar, buketter i olika storlekar och även en del plantor. Utbudet varierar efter säsongen. Kransar och buketter med torkat material och eterneller kan du beställa året om.

Blomstergården är öppen för självplock – eller bara ett besök – efter överenskommelse. Inspireras av snittblomsodlingen, prova några ätbara blommor, lär dig binda en spiralbukett, binda kransar och skapa blomsterarrangemang.

Boka ett möte för bröllopsplanering och se det jag har till uthyrning i mitt showroom.

Tveka inte att ta kontakt, du är varmt välkommen!