Gäverstad hage

Gäverstad hage erbjuder självplock av giftfritt odlade snittblommor och grönsaker. Du hittar oss utmed väg 210 och Göta kanal, strax utanför Söderköping. Vi som driver Gäverstad hage heter Frida och Kristoffer. Under många år har Frida haft en dröm om att skapa en plats dit stora som små kan komma och plocka blommor, skörda grönsaker, fika, umgås och njuta av naturen. Hösten 2020 fick vi chansen att uppfylla drömmen.

Vill du strosa en stund bland doftande luktärter, bedårande rosenskäror, ståtliga dahlior och kronärtskockor har du kommit till rätt plats. Gäverstad hage vill erbjuda dig en stunds livsnjutning. Om det är att plocka en bukett blommor eller ta upp en purjolök från jorden, det avgör du.

Att se hur det frö som sattes i jorden gror och växer för att sedan bringa glädje till många människor är ren och skär lycka. Vi lär oss nya saker hela tiden och försöker alltid att tänka “det vill gärna bli bra”. Fröer vill gärna gro, blommor vill gärna blomma. På Gäverstad hage försöker vi ge dom de bästa förutsättningarna för att kunna det.