Pionjären Snittblomsodling

Jag arbetar för att vårt skånska odlingslandskap ska blomma och för att du ska få uppleva svensk blomsterglädje i ditt liv.

Våren 2017 köpte jag mitt första hus på landet, en gammal skånegård strax utanför Ystad. Med en fot kvar i Köpenhamn och mitt jobb i finansbranschen, drömde jag nu om att bli bonde. Startskottet för att förverkliga min dröm hade gått. Jag började med att odla grönsaker men genom mitt arbete med Bondesamhället podden kom intresset för blommor.

Min ambition är att odla snittblommor både till privatpersoner och företag helt utan konstigheter och gifter. Jag drömmer om att hela Sverige fylls av passionerade blomsterodlare så att du alltid kan köpa lokala blommor av kvalitet i din närmaste blomsterbutik.

Jag har en mindre snittblomsodling där jag bor där du kan handla blommor i min blomstervagn vid vägen, men jag har också en större odling på 3,4 hektar i Rydsgård där jag just nu 2023 etablerar en av Sveriges största pionodlingar. Pionerna ska växa till sig några år men sen hoppas jag kunna skicka ut dessa blommor till dig i ett Pionogram rakt hem i brevlådan.

Jag är mitt i en re-branding process så råkar du hitta in på Bondesamhället så är det också mitt gamla men fortfarande aktiva varumärke. Följ mig gärna på instagram så ser du när den är öppen, detta året står den där under mitt andra varumärke https://www.instagram.com/bondesamhallet/.