Lilla Hälsoträdgården

Lilla Hälsoträdgården är en småskalig blomsterodling & hälsoträdgård i Falkenberg, Halland. Med blomster i säsong skapar vi buketter & blomstrande workshops nära naturen.

I våra blomstergårdar odlar vi blommor i slowflowers-anda. Småskaligt, närodlat och hantverksmässigt – varje frö, lök, knöl och planta med varsamma händer och varmt hjärta. Vi odlar enbart med miljövänlig näring och utifrån naturens egna fantastiska växtkraft. Hållbart för både människa och miljö, och för att våra blomster ska växa sig starka.

Från maj till frost kan du handla våra blommor i säsong, som bukett eller bunte med vildflor från hälsoträdgården & omgivande natur. ​Ingen blomma är den andra lik, varje bukett blir naturligt unik. Vi har workshops i kransbinderi, blomsterpill & bukettbindning med självplock – för dig som vill njuta av lite lyxig egentid genom en härligt kreativ och mysig blomsterworkshop i hälsoträdgårdens lugn.

I vår popup-blomsterkiosk kan man hämta förbeställda buketter, och du kan även handla våra fredagsbuketter hos utvalda caféer i närområdet samt på Rekoringar. Följ Lilla Hälsoträdgården på Instagram och Facebook för info när det finns buketter att beställa och tid för när man kan hämta, workshops och livet på vår hälsoträdgård.

Välkommen!

Josefin & Eivor