Elins ängar @ lilla jordbruket

Sedan jag var liten har jag älskat att plocka blommor och redan som sjuåring drömde jag om att bli florist. Det förblev drömmar länge men i vuxen ålder med en trädgårdsutbildning i bagaget kände jag mig redo att ta mig an blommorna på riktigt. 

När jag funderade över vart och hur jag skulle börja odla fick jag kontakt med Olle på Lilla jordbruket, som hade tankar på att utveckla gårdens befintliga blomsterodling. 

Efter ett fint möte i september 2022 kom vi fram till att det var på Lilla jordbruket min verksamhet skulle starta. 

Vi har valt att kalla blomsterodlingen Elins Ängar. 

Strax utanför Göteborg ligger andelsgården Lilla jordbruket. Jag har fått äran att förvalta 500m2 där jag erbjuder KRAV-odlade snittblommor i säsong. 

Vi tar emot beställningar där man kan lägga till handgjorda gratulationskort samt swish and grab på gården och på våra utlämningsplatser. Från slutet av juni till frosten kniper de sista blommorna har vi självplock. Vi säljer till florister och butiker. Anordnar workshops, evenemang och mindre tillställningar. 

Vill du ha en AW där ni plockar buketter, ska gifta dig och vill ha blommor till bröllopet eller är florist och önskar köpa Krav-odlade snittblommor går det fint att ta kontakt via Instagram eller mail så ordnar vi det!

Allra vänligast Elin