Sannas Blomster

Välkommen till Sannas Blomster!

I den lilla byn Tryde utanför Tomelilla, i en äppelodling, odlar jag snittblommor i säsong på ett hållbart och småskaligt vis. I trädgården får blommorna ta över mer och mer av platsen. Här finns en köksträdgård där blomster samsas med en del grönsaker, ett vackert växthus, dahlia- och pionrabatter och en äng där jag kan plocka vildare växter till mina buketter. I dagsläget har jag ingen självplock, men är du sugen på att besöka mig får du självklart gärna plocka dig en bukett.

I min ägo finns också en liten flock pensionerade tackor av Gestrikeras. De betar i hagar gränsande till trädgården och bidrar med gödsel och kompost till mina odlingar.

Jag har utbildat mig till snittblomsodlare hos Gunnebo Akademi under säsongen 2023. Jag skriver också trädgårdsartiklar i tidningen Countrysmart som finns på Readly. Och jag är författare och har skrivit ett antal trädgårdsböcker.

Varmt välkommen att höra av dig med din beställning av buketter och arrangemang till vardag och fest, bröllop, glädje och sorg.