Vallmo & Vintage

Vallmo & Vintage butik och kreativ studio öppnade i juli 2021. Drömmen om att vara få vara kreativ och skapa vackra saker har alltid funnits hos mig och med  barn som börjar bli större fanns tiden att börja skapa igen.
Med stor kärlek till blomster så var det dags att ta steget i år och nu är jag även snittblomsodlare.  Gårdsbutiken ligger i ena lada på min gård. Ladan har för längesedan varit ett stall och senare byggts om och nu finns gårdsbutiken här.

I gårdsbutiken hittar du förutom blommor i säsong, kransar och andra finheter. Jag älskar det gamla och vackra hos mig hittar du unika och noggrant utvalda inredningsdetaljer som jag handplockat på olika loppisar runt om i landet.

Du finner även växtfärgade tyger i vackra nyanser, drömfångare av återbrukade spetsdukar, kuddfodral, band som gör buketten ännu vackrare och sådant jag skapat i lera eller målat.

Min odling växer för varje år och inför sommaren utökar jag med ett stort blomsterland bakom ladan, hos mig hittar du dahlior, rosenskära,  vallmo, luktärt, zinnia och en massa blomster  både sen som är vacker färsk och som blir fin när den torkat
så att jag kan göra fina arrangemang under de månader som inte bjuder på blomster.  Att vara i trädgården och binda buketter är min lycka.

Allt hos mig är odlat utan kemiska bekämpningsmedel och mina buketter är skapade med blommor i säsong.
Följ @vallmo_och_vintage på Instagram för att se öppettider och vad som blommar i trädgården.
Du är också välkommen att beställa blomsterarrangemang eller prenumeration på bukett.

Blomster finns i min gårdsbutik, på blomstervagnen på Lövuddsvägen och i återbruksgallerian Re:Store i Härnösands kommun

Varmt välkommen!