VELOBLOOM

Jag är trädgårdsmästare, odlare och blomsterförespråkare som fascineras av de avtryck som odling gör i människors liv. Sen 2016 driver jag en trädgårdsbyrå och blomsterbyrå, där vi jobbar med allt ifrån trädgårdsuppdrag, bröllop, begravning och kortare workshops. Jag tycker om att låta passionen för det blommiga och enkla ta plats i mötet med de jag träffar, 2019 var jag med och startade Blomsteruppropet för att belysa och skapa en varaktig förändring kring slow flowers.

2021 startades utbildningen Blomsterodlarna, tillsammans med Sofia Wikander och Malin Mörner. Här vill vi hjälpa till att utbilda framtidens snittblomsodlare. Blomsterodlarna är en digital utbildning och en diplomutbildning. Vi finns på www.blomsterodlarna.se om du vill veta mer om våra utbildningar.

Mars 2024 släpptes boken Från Frö till Flora av mig, Sofia Wikander och Malin Mörner, som är en inspirerande och vacker bok som kan användas av dig som nybörjare eller till dig som vill skala upp din snittblomsodling, den är fullmatad med fakta, kunskap och alla våra erfarenheter. Boken finns både hos digitala och fysiska hos bokhandlare.
Hoppas att vi ses!