i säsong

Jag som driver i säsong heter Britta och jag älskar livet som blomsterodlare och kreatör. Jag har en bakgrund som biolog och naturvägledare och att vara snittblomsodlare ger mig också möjlighet att vara kreativ och glädja andra med mina blommor. Jag odlar enligt ekologiska principer och brinner för biologisk mångfald och att människor ska komma närmare naturen
Företagets bas finns sedan sommaren 2023 på en gård som heter Röstånga mölla och ligger strax utanför Röstånga i Svalövs kommun, mitt i Skåne. Suzanne som driver gården har en bröllopslokal som hon hyr ut till bröllop och liknande. Jag odlar snittblommor på gården där vi också bygger upp en hälsoträdgård, ordnar workshops och fixar allt från bröllopsblommor till begravningsblommor. Jag använder också mycket blommor och växtmaterial från perennrabatter och naturen omkring gården. Jag tycker det blir vackrast och mest spännande om det finns med några vilda växter i buketter och arrangemang. Växter vi kallar ogräs, som kirskål och vildhallon, blir ofta riktigt fina i ett annat sammanhang.
Det som sätter igång min kreativitet är just begränsningen av säsongen och vad som finns tillgängligt just den aktuella veckan. Behöver jag mer blommor än jag själv har till ett stort jobbuppdrag så köper jag av någon av de andra kollegorna i den här föreningen. Ett fantastiskt nätverk!
Hör av dig med din beställning så ska jag göra mitt bästa för att du ska bli nöjd. Jag säljer till både privatpersoner och företag.
Jag ser fram emot att utveckla företaget på den här nya fantastiska platsen och drömmer om retreats med natur och blommor, event med bröllopsfokus eller konst som måleri och keramik i kombination med blomster.
Följ mig på Instagram och Facebook så får du alltid senaste nytt och var mina blommor finns att köpa. Du kan alltid kontakta mig på e-post för att diskutera förfrågningar om bröllop, workshops, företagsträffar och annat kul som går att göra med blommor.

03 Mar

Blommor och Lera

i säsong

Välkommen på en kreativ dag med tema blommor och lera. En perfekt dag att ge…

01 May

Bukett i säsong

i säsong

Välkommen på en kreativ kväll på en vacker plats, ett stenkast från Röstånga by. Vid…