Hultseröds trädgårdar

Jag som driver Hultseröds trädgårdar heter Britta och jag älskar livet som blomsterodlare och kreatör. Jag har en bakgrund som biolog och naturvägledare och att vara snittblomsodlare ger mig också möjlighet att vara kreativ och glädja andra med mina blommor. Jag odlar enligt ekologiska principer och brinner för biologisk mångfald och att människor ska komma närmare naturen
Företagets bas finns sedan sommaren 2023 på en gård som heter Röstånga mölla och ligger strax utanför Röstånga i Svalövs kommun, mitt i Skåne. Suzanne som driver gården har en bröllopslokal som hon hyr ut till bröllop och liknande. Jag odlar snittblommor på gården där vi också bygger upp en hälsoträdgård, ordnar workshops och fixar allt från bröllopsblommor till begravningsblommor. Jag använder också mycket blommor och växtmaterial från perennrabatter och naturen omkring gården. Jag tycker det blir vackrast och mest spännande om det finns med några vilda växter i buketter och arrangemang. Växter vi kallar ogräs, som kirskål och vildhallon, blir ofta riktigt fina i ett annat sammanhang.
Det som sätter igång min kreativitet är just begränsningen av säsongen och vad som finns tillgängligt just den aktuella veckan. Behöver jag mer blommor än jag själv har till ett stort jobbuppdrag så köper jag av någon av de andra kollegorna i den här föreningen. Ett fantastiskt nätverk!
Hör av dig med din beställning så ska jag göra mitt bästa för att du ska bli nöjd. Jag säljer till både privatpersoner och företag.
Jag ser fram emot att utveckla företaget på den här nya fantastiska platsen och drömmer om retreats med natur och blommor, event med bröllopsfokus eller konst som måleri och keramik i kombination med blomster.
Följ mig på Instagram och Facebook så får du alltid senaste nytt och var mina blommor finns att köpa. Du kan alltid kontakta mig på e-post för att diskutera förfrågningar om bröllop, workshops, företagsträffar och annat kul som går att göra med blommor.

21 Apr

Medlemsmöte: Vilda blomster

Hultseröds trädgårdar

Möt Britta Levin från Hultseröds Trädgårdar Britta visar och berättar om ett urval vilda växter…

17 Sep

Blomsterarrangemang med närodlade blommor 

Hultseröds trädgårdar

Välkommen in i blommornas fantastiska värld. Under ett par timmar släpper vi allt som snurrar…

30 Sep

Blommor och Tusch

Hultseröds trädgårdar

Välkommen till en dag på Röstånga mölla med blomsterkreatören Britta Levin och tuschmålerikonstnären Malin Björklund….