Hultseröds trädgårdar

Jag som driver Hultseröds trädgårdar heter Britta och jag älskar livet som blomsterbonde. Jag har en bakgrund som biolog och naturvägledare och att vara snittblomsodlare ger mig nu också möjlighet att vara kreativ och glädja andra med mina blommor. Jag odlar enligt ekologiska principer och brinner för biologisk mångfald och att människor ska komma närmare naturen
Företaget finns på vår gamla gård som ligger i byn Billinge, mitt i Skåne. Vid vägs ände odlar jag ettåriga blommor i min frilandsodling. Här finns t.ex. dahlior, luktärter, solrosor och vallmo. Jag använder också mycket blommor och växtmaterial från perennrabatter och naturen omkring gården. Jag tycker det blir vackrast och mest spännande om det finns med några vilda växter i buketter och arrangemang. Växter vi kallar ogräs, som kirskål och tistlar, blir ofta riktigt fina i ett annat sammanhang.
Hör av dig med din beställning så ska jag göra mitt bästa för att du ska bli nöjd.Jag säljer till både privatpersoner och företag.
Under säsong finns jag och mina blommor vid Fricks spettkaksbageri i Billinge och på de lokala rekoringarna. Följ mig på Instagram och Facebook så får du alltid senaste nytt och var mina blommor finns att köpa..
Jag tar emot besök på gården efter överenskommelse och ibland kommer jag öppna upp för trädgårdcafé och självplock. På gården finns lantrashöns, hund och katt.

21 Apr

Medlemsmöte: Vilda blomster

Hultseröds trädgårdar

Möt Britta Levin från Hultseröds Trädgårdar Britta visar och berättar om ett urval vilda växter…